NEZAPAMĆENI POŽAR NA ČIOVU

frame detail frame detail frame detail frame detail NEZAPAMĆENI POŽAR NA ČIOVU

Nakon nezapamćenog požara na Čiovu, u kojemu su mobilizirane sve lokalne vatrogasne snage i dignuti u zrak kanaderi kako bi se spasile kuće, situacija još nije za zaborav.

Štoviše, DVD-ovi Okrug, Seget, Slatine, Marina i DVD Trogir danima su dežurali  jer je vrijeme bilo vruće i vjetrovito pa je postojala opasnost da se požari ponovno rasplamsaju.

Potresena vlasnica uz pomoć nećaka iz Zagreba sanirala je stanje u masliniku te odbila bilo kakav razgovor; vjerojatno je proživjela najteže sate u životu u danu i noći iza sebe...

Predstavnik stanara apartmanske vile na rubnom dijelu Okruga Gornjeg kod požarišta u Donjem, Ćazim Mezirović, i također je u kasno ljeto doživio ono što uistinu u rujnu, u mirnoj posezoni, nije očekivao.

- Vidio sam dim, nanijelo je i nešto pepela na balkon, odmah sam pohitao ako treba pomoć! Imam završenu vatrogasnu obuku, jednom sam i gasio vatru u Zaostrogu, ima od toga više godina. Iz Tuzle sam inače, a živim u Švedskoj, u Stockholmu, na Čiovu budem po cijelo ljeto jer sam u penziji.

U ovoj kući je osam apartmana različitih vlasnika, uglavnom smo dosad imali najviše problema tu u blizini s korovom i smećem, požar nas je šokirao.

Ne dopustite da i Vas iznenade nepredviđene okolnosti da te se nađete nespremni i pretrpite velike gubitke.

Osigurajte svoju imovinu i obratite nam se s punim povjerenjem.

Kako bismo Vam u potpunosti olakšali taj proces i kako biste uštedjeli vrijeme i ubrzali proces prijave štete i eventualne isplate, obavijestite nas o šteti  na broj mobitela 091 905 7148  ili mail info@mojeosiguranje.hr.

Možete nam se obratiti za pomoć i ako niste naš klijent, vrlo rado ćemo Vam olakšati čitavu proceduru.

Ako ugovoriš, a ne koristiš policu dopunskog zdravstvenog, vjerovatno si zdrav.

X
Fixed Image
whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Tomi

whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Tomi