Uvjeti korištenja i prodaje

Opće informacije

Biuk Intermediary d.o.o. za zastupanje u osiguranju obavlja djelatnost distribucije osigurateljnih proizvoda, te u tu svrhu posjeduje internet stranicu www.mojeosiguranje.hr putem koje pruža usluge online usporedbe ponuda proizvoda vodećih osiguravajućih društava na hrvatskom tržištu te omogućava korisnicima odabir i online kupnju police osiguranja prema njihovim željama i potrebama.

www.mojeosiguranje.hr internet stranicu koristite za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema navedenim uvjetima i pravilima korištenja. Korištenjem www.mojeosiguranje.hr internet stranice smatra se da je korisnik u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio navedene Uvjete korištenja i Izjavu o privatnosti osobnih podataka.

Biuk Intermediary d.o.o. ne daje korisnicima savjete i ne potiče ih na kupnju proizvoda koje distribuira, niti ima pravo naplatiti naknadu ili proviziju od korisnika.

Korištenjem internetske stranice www.mojeosiguranje.hr korisnici daju suglasnost da im Biuk Intermediary d.o.o. povremeno šalje informacije o uslugama. Ako ne žele primati daljnje informacije korisnici nas mogu o tome obavijestiti na adresu info@mojeosiguranje.hr.

NARUČIVANJE I KUPNJA USLUGE OSIGURANJA

Usluga osiguranja se naručuje/kupuje elektronskim putem preko stranice www.mojeosiguranje.hr . Pojedine usluge ugovaraju se prema općim, dopunskim i posebnim uvjetima te klauzulama koje je definiralo osiguravajuće društvo (osiguratelj), a koji se korisniku dostavljaju i čine sastavni dio pojedine police osiguranja (ugovora o osiguranju)

Tvoja sigurnost na prvom mjestu

Ponude najboljih usluga i akcija na jednom mjestu je razlog zašto smo idealan partner za vašu sigurnost. Razgovarajte sa našim savjetnicima i uvjerite se u visoku kvalitetu usluga osiguranja koje nudimo.

weiner osiguranje logo
generali osiguranje logo
allianz osiguranje logo
as direct osiguranje logo
sava osiguranje logo
moje osiguranje logo

Ne kupuj auto, pa ti neće trebati auto osiguranje.

X
Fixed Image
whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani

whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani