Što je asistencija i kako je ugovoriti?

frame detail frame detail frame detail frame detail Što je asistencija i kako je ugovoriti?

Asistencija uz policu auto osiguranja je dodatna usluga koja se može uključiti u auto osiguranje i pruža dodatnu podršku vozačima u slučaju problema na putu. Ova vrsta osiguranja pruža pomoć u hitnim situacijama kao što su kvar na vozilu, nezgoda, krađa ili gubitak ključeva.

Evo nekoliko uobičajenih usluga koje se obično pružaju putem asistencije auto osiguranja:

  1. Pomoć na putu

U slučaju kvara na vozilu, osiguranje može pružiti pomoć u obliku vuče vozila do najbližeg servisa ili popravne radnje, dostavu goriva ako vam je ponestalo, asistenciju pri promjeni gume ili osiguranje alternativnog prijevoza dok se vozilo ne popravi.

  1. Vozilo zamjene

Ukoliko je vaše vozilo izvan upotrebe zbog kvara ili nezgode, asistencija auto osiguranja može vam osigurati privremeno zamjensko vozilo dok se vaše ne popravi.

  1. Smještaj i prijevoz

Ako ste daleko od kuće i vaše vozilo je izvan upotrebe, osiguranje može pokriti troškove smještaja u hotelu i/ili prijevoza za vas i putnike dok se vozilo ne popravi.

  1. Medicinska pomoć

U slučaju nesreće ili ozljede, asistencija auto osiguranja može pružiti medicinsku pomoć u obliku hitne medicinske evakuacije, organiziranja medicinskog prijevoza ili nadzora stručnjaka.

  1. Pravna pomoć

Osiguranje može pružiti pravnu podršku u slučaju sudskih sporova ili pružanja pravnih savjeta vezanih za vašu situaciju na cesti.

Važno je napomenuti da se pokrivenost i usluge asistencije auto osiguranja mogu razlikovati ovisno o osiguravajućoj kompaniji i vrsti police koju ste odabrali. Preporučljivo je provjeriti uvjete i odredbe svog osiguranja kako biste dobili detaljnije informacije o uslugama asistencije koje su vam dostupne.

 

Kako ne bi gubili vrijeme, prepustite to nama i obratite nam se izravno na info@mojeosiguranje.hr. Mi ćemo provjeriti uvjete i cijene kod nekoliko osiguravajućih društava kako bi pronašli najbolju ponudu za vaše potrebe i proračun. Također, mojeosiguranje.hr provjerava jesu li uvjeti osiguranja prikladni za vašu situaciju.

 

Napomena: naša usluga za vas je u potpunosti besplatna.

Ako ugovoriš, a ne koristiš policu dopunskog zdravstvenog, vjerovatno si zdrav.

X
Fixed Image
whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani

whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani