osiguranje imovine vise od cijelozivotnog osiguranja

Putno osiguranje

Pobrinite se da događaji poput nenadane bolesti ili ozljede, gubitka prtljage, otkaza putovanja ili nesretnog slučaja koji mogu pokvariti vaše putovanje nemaju i i dodatne financijske posljedice.

Zašto je dobro osigurati se prije puta?

Putovanja su uvijek uzbudljiva i planiramo ih s veseljem. Pobrinite se da događaji poput nenadane bolesti ili ozljede, gubitka prtljage, otkaza putovanja ili nesretnog slučaja koji mogu pokvariti vaše putovanje nemaju i i dodatne financijske posljedice. Ne dozvolite da Vas te stvari izbace iz takta i pokvare putovanje. Bez obzira gdje putujete, ugovaranjem putnog zdravstvenog osiguranja osigurani ste od troškova liječenja u zemlji u kojoj boravite. Ostvarite maksimalnu sigurnost uz putno osiguranje.

Postupak ugovoranja osiguranja

frame detail frame detail frame detail frame detail

Korak 2

Na upit Vam šaljemo ponude osiguravajućih društava pa Vi birate koja Vam odgovara.

frame detail frame detail frame detail frame detail

Korak 3

Prihvatite našu najbolju ponudu, uplatite premiju osiguranja te budite bezbrižno osigurani

Primjer iznosa police

Svi izračuni su informativni.

allianz osiguranje

Ukupno info ikona

43,20 kn (5.73€)
/ dnevno

allianz osiguranje

Ukupno info ikona

26,40 kn (3.50€)
/ dnevno

frame detail frame detail frame detail frame detail

Javite nam se sa povjerenjem

Zakažite sastanak sa savjetnikom

Što utječe na cijenu police putnog osiguranja?

info ikona frame detail frame detail frame detail frame detail

1. Odabrani rizici

Uz standardno putno osiguranje postoji mogućnost ugovaranja dodatnih pokrića koja Vam omogućuju da budete potpuno opušteni na svom putovanju.

frame detail frame detail frame detail frame detail

2. gdje putujete

Ovisno putujete li unutar Europe ili pak želite u pokriću cijeli svijet mijenja se premija Vaše police osiguranja.

frame detail frame detail frame detail frame detail

3. trajanje putovanja

Policu osiguranja je moguće ugovoriti na periode od 3 dana pa sve do godinu dana. Promjenom trajanja mijenja se i premija police.

Često postavljana pitanja

faq icon
Kolio je trajanje osiguranja?

Trajanje pojedinačnog osiguranja može biti u trajanju do 365 dana. Moguće je ugovoriti i godišnju policu koja pokriva neograničeni broj putovanja, pod uvjetom da pojedino putovanje ne traje duže od 28 dana. Nije moguće ugovaranje višegodišnjih osiguranja.

faq icon
Koje su dodatne opcije osiguranja?

Moguće je osigurati:

  • prtljagu na različite iznose vrijednosti ovisno o Vašim željama i potrebama (uključuje pokriće za gubitak, uništenje ili kašnjenje prtljage bez dokazivanje njene vrijednosti)
  • otkaz putovanja ukoliko su zadovoljeni svi uvjeti (ugovaranjem osiguranja otkaza putovanja, a u slučaju izvanrednih okolnosti zbog kojih ste prisiljeni otkazati ili prekinuti ugovoreno putovanje, isplaćuje se 90% iznosa kojeg Vam je naplatila putnička agencija)
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (osiguranje od posljedica nesretnog slučaja obuhvaća pokriće za rizik smrti uslijed prometne nezgode, pokriće za slučaj loma kosti, te jednokratnu dodatnu naknadu ukoliko lom zahtijeva imobilizaciju gipsom 14 i više dana)
  • osiguranje od privatne odgovornosti(uključuje štetu koju ste Vi, član Vaše obitelji ili Vaš kućni ljubimac učinili trećim osobama, a odnosi se samo na putovanja izvan RH i samo za područje Europe)
  • osiguranje od kašnjenja leta (ovo osiguranje moguće je ugovoriti samo kod godišnjeg putnog osiguranja i odnosi se na kašnjenje leta duže od 4 sata).

faq icon
Je li potrebno imati putno osiguranje ako imam europsku zdravstvenu iskaznicu?

Europska zdravstvena iskaznica pokriva samo neodgodive intervencije, i to isključivo u javnim zdravstvenim ustanovama zemalja Europske unije. Ona oslobađa hrvatske državljane od participacije samo u onim slučajevima kada su od iste oslobođeni državljani te države. Allianz putno zdravstveno osiguranje pak pomaže i kod prevladavanja jezičnih barijera, pomaže u pronalaženju najbližeg liječnika, pokriva troškove medicinskih tretmana i lijekova u punom iznosu.

faq icon
Što ako se na putovanju zarazim virusom COVID 19?

Ukoliko je osiguranik mlađi od 60 godina, policom se pruža i pokriće:

  • troškova hitne medicinske skrbi (pregleda liječnika, laboratorijskih testova i pretraga, lijekova propisanih od strane liječnika, bolničkog liječenja) uslijed oboljenja uzorkovanog virusom COVID-19 do podlimita od 10% iznosa osiguranja iskazanog na polici osiguranja.
  • troškova repatrijacije osiguranika sukladno čl. 10 Uvjeta paketa putnog osiguranja (243-1213) i kada je oboljenje uzrokovano virusom COVID-19, do podlimita od 50% iznosa osiguranja iskazanog na polici osiguranja.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, a koji nisu indicirani pogoršanjem zdravstvenog stanja osiguranika, nisu u pokriću. Troškovi karantene, kao ni troškovi prisilnog ostanka (nemogućnost povratka u domicilnu zemlju) nisu osigurani rizik i nisu u pokriću.

Ako kupiš kuću, nećeš trebati osiguranje stana.

X
Fixed Image
whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani

whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani