Što je zaštita bonusa?

frame detail frame detail frame detail frame detail Što je zaštita bonusa?

Zaštita bonusa je odredba koja se može uključiti u auto osiguranje kako bi se osiguraniku omogućilo zadržavanje postojećeg bonusa (popusta) na premiju osiguranja i nakon što je  podnesen štetni zahtjev.

Obično, kod osiguranja automobila, osiguravajuće društvo nudi popust na premiju poznat kao bonus za neprekidno osiguranje bez šteta. Što više godina osiguranik ostaje bez prijavljenih šteta, to viši postaje njegov bonus, a time i niža premija osiguranja koju treba platiti. Međutim, ako se dogodi štetni događaj, kao što je nesreća, osiguranik može izgubiti svoj bonus i morat će platiti višu premiju u idućem osigurateljnom razdoblju.

Zaštita bonusa omogućuje osiguraniku da, bez obzira na podnesen zahtjev za naknadu štete, ne izgubi svoj bonus i ne izazove povećanje premije. U slučaju štete, osiguranik zadržava svoj trenutni bonus ili samo djelomično gubi na njemu, ovisno o uvjetima i odredbama osiguravajućeg društva. Ova opcija pruža dodatnu sigurnost i financijsku zaštitu osiguraniku u slučaju štetnog događaja.

Važno je napomenuti da uvjeti zaštite bonusa mogu varirati između osiguravajućih društava. Stoga, prije kupovine osiguranja, uvijek je preporučljivo provjeriti detalje i uvjete ove opcije kod konkretnog osiguravatelja.

Kako ne bi gubili vrijeme prepustite to nama i obratite nam se izravno na info@mojeosiguranje.hr. Mi ćemo provjeriti uvjete i cijene kod nekoliko osiguravajućih društava kako bi pronašli najbolju ponudu za vaše potrebe i proračun. Također, mojeosiguranje.hr provjerava jesu li uvjeti osiguranja prikladni za vašu situaciju.

 

Napomena: naša usluga za vas je u potpunosti besplatna.

Dok ploviš brodom ne voziš auto, pa su manje šanse da ćeš auto oštetiti.

X
Fixed Image
whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Paolu

whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Paolu