Pokriva li kasko osiguranje i Srbiju, BiH, Crnu Goru, Albaniju i Kosovo?

frame detail frame detail frame detail frame detail Pokriva li kasko osiguranje i Srbiju, BiH, Crnu Goru, Albaniju i Kosovo?

Zemljopisno pokriće Kasko osiguranja može se razlikovati između različitih osiguravajućih kuća. Da biste dobili točne informacije o zemljopisnom pokriću za određenu Kasko policu, preporučujemo da nas direktno kontaktirate kako bi vam dali točnu informaciju za pojedinu osiguravajuću kuću.

U pravilu, Kasko osiguranje obično pokriva štete nastale na vozilu u okviru određenog zemljopisnog područja koje je definirano policom. To područje obično obuhvaća teritorijalne granice zemlje, ali može također uključivati i dodatne odredbe o međunarodnom pokriću, ako je to dio police osiguranja.
Osiguravajuće kuće u Hrvatskoj često nude različite uvjete i opcije kasko osiguranja, pa je važno pažljivo proučiti detalje police kako biste razumjeli pokrića i ograničenja.

Što se tiče zemljopisnog pokrića kasko osiguranja, najčešće upite imamo upravo za Srbiju,Crnu Goru,BiH,Albaniju i Kososvo.
Neke osiguravajuće kuće nude pokriće za navedene zemlje i navode to u uvjetima kasko osiguranja, neke pokrivaju samo pojedine zemlje, dok druge nude pokriće kao opciju uz doplatu.
Postoje i osiguranja koja uz kasko ne nude pokriće za navedene zemlje, pa zato treba biti oprezan pri ugovaranju police kako se kasnije ne bi ispostavilo da nemate pokrića koja ste htjeli.

Kako se to ne bi dogodilo slobodno nas kontaktirajte i prepustite nama da za vas pronađemo najbolju opciju. Obratite nam se na info@mojeosiguranje.hr.

Napomena: naša usluga za vas je u potpunosti besplatna.

Ako kupiš kuću, nećeš trebati osiguranje stana.

X
Fixed Image
whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Paolu

whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Paolu