Tko sve može ugovoriti putno osiguranje i zašto je to pametan potez?

frame detail frame detail frame detail frame detail Tko sve može ugovoriti putno osiguranje i zašto je to pametan potez?

Putno osiguranje može ugovoriti svaka osoba koja ide na putovanje, bilo ono turističko, poslovno ili neke druge svrhe.

Stranci također mogu ugovoriti putno osiguranje. Putno osiguranje je dostupno za sve putnike, bez obzira na njihovu nacionalnost ili državljanstvo. Kada stranac putuje u inozemstvo ili unutar druge zemlje, često je preporučljivo da imaju putno osiguranje kako bi bili zaštićeni od neočekivanih situacija i troškova koji mogu nastati tijekom putovanja.
Putno osiguranje za strance obično pruža slične pokrivenosti kao i putno osiguranje za domaće stanovništvo.

Prednost i korist ugovaranja putnog osiguranja 

Evo nekoliko ključnih razloga zašto biste trebali razmisliti o putnom osiguranju prije nego što krenete na put:

U inozemstvu se medicinski troškovi mogu dramatično razlikovati od onih u vašoj zemlji. Ako se suočite s medicinskom hitnošću, putno osiguranje može pokriti troškove liječenja, hospitalizacije, operacija i drugih medicinskih usluga. Također,osiguranje može osigurati organizaciju i pokriće za hitne medicinske evakuacije ako je to potrebno.

Nepredviđene situacije, poput bolesti, nesreće ili nepredviđenih obaveza, mogu dovesti do potrebe za otkazivanjem ili odgađanjem putovanja. Putno osiguranje može vam nadoknaditi troškove putovanja koje ne možete iskoristiti.

Putno osiguranje može vam pomoći u slučaju gubitka, oštećenja ili krađe vaše prtljage. Time vam se omogućava nadoknada za nezamjenjive predmete ili odjeću koja vam je potrebna tokom putovanja.

U nekim slučajevima, putnička agencija ili avioprijevoznik mogu otkazati vaše putovanje. Putno osiguranje može vam omogućiti nadoknadu za plaćene troškove putovanja u takvim situacijama.

Putno osiguranje može vam pružiti financijsku zaštitu u slučaju nesreća ili nezgoda koje se dogode tokom putovanja, kao što su sportske ozljede, padovi ili slično.

Ako izgubite svoje putne dokumente, putno osiguranje može vam pomoći u organizaciji i pokrivanju troškova za ponovno izdavanje putovnice ili vize.

Putno osiguranje može pružiti pokriće za slučaj da nehotice nanosite štetu drugima ili njihovoj imovini tokom putovanja.

Putovanja mogu biti neizvjesna, a putno osiguranje vam pruža sigurnost i mir uma, znajući da ste financijski zaštićeni u slučaju nepredviđenih događaja.

Uvjeti i pokrivenost putnog osiguranja mogu varirati ovisno o osiguravajućem društvu, vrsti police koju ste odabrali i vrsti putovanja. Stranci koji planiraju putovati trebali bi se obratiti osiguravajućim društvima koja pružaju putno osiguranje kako bi saznali više informacija o dostupnim opcijama i cijenama. Važno je odabrati putno osiguranje koje odgovara potrebama putnika i planiranom putovanju.
Preporučljivo je provjeriti uvjete i odredbe putnog osiguranja. Kako ne bi gubili vrijeme, prepustite to nama i obratite nam se izravno na info@mojeosiguranje.hr. Mi ćemo provjeriti uvjete i cijene kod nekoliko osiguravajućih društava kako bi pronašli najbolju ponudu za vaše potrebe i proračun. Također, mojeosiguranje.hr provjerava jesu li uvjeti osiguranja prikladni za vašu situaciju.
 
Napomena: naša usluga za vas je u potpunosti besplatna.

Ako kupiš kuću, nećeš trebati osiguranje stana.

X
Fixed Image
whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani

whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani