Zašto kupiti osiguranje online?

frame detail frame detail frame detail frame detail Zašto kupiti osiguranje online?

Prvi i definitivno najvažniji od svih argumenata bi bio taj što iz udobnosti vlastitog doma možete proučiti, usporediti i izabrati najpovoljnije osiguranje za sebe.

Bilo da se radi o dopunskom zdravstvenom, auto osiguranju ili osiguranju imovine sve Vam je dostupno kroz nekoliko klikova.

Na našoj web stranici www.mojeosiguranje.hr pronaći ćete pregršt ponuda osiguranja sa detaljno objašnjenim pokrićima kao i sa našim kontaktima ako ćete zatrebati našu pomoć prilikom odabira i kupovine. Stranica je prilagođena svima kako bi što lakše mogli pristupiti željenim sadržajima. Sam postupak je vrlo jednostavan. U internetski preglednik kojim se koristite upišete www.mojeosiguranje.hr i tu ste. Već na naslovnoj stranici imate podjelu najčešće odabranih vrsta osiguranja te za svaku od njih možete dobiti ponudu, dok dopunsko zdravstveno osiguranje sami možete kupiti u nekoliko klikova mišem.

Kada odaberete kvadratić sa željenom vrstom osiguranja vodi Vas na usporedbu cijena i pokrića naših osiguravajućih kuća. Ono što je veliki bonus je upravo transparentnost prilikom odabira. Nitko Vas ne može uvjeriti niti Vam sugerirati što je najbolje za Vas nego sami imate sve ponude koje uspoređujete i birate među njima.

Ako imate bilo kakvih pitanja, uvijek nas možete kontaktirati bez obaveza, a naši agenti će Vam vrlo rado pomoći pri odabiru ili Vas možda samo posavjetovati.

Kada se odlučite za ovakav način kupovine, ne morate lutati po raznim web stranicama nego sve imate na jednoj. Osim toga, uvijek su naznačene aktualne akcije koje će Vam omogućiti da izaberete najjeftinije osiguranje za sebe. Vrlo je važno da je Vaša internet kupovina u potpunosti sigurna tako da se plaćanje obavlja na samoj stranici koja je spojena na WSPay.

Plaćanje je omogućeno debitnim i kreditnim karticama do 12 rata te uplate idu direktno na račun odabrane osiguravajuće kuće.

Posjetite nas na www.mojeosiguranje.hr i kupite najjeftinije dopunsko zdravstveno osiguranje bez limita, najjeftinije auto osiguranje te proučite ponude osiguranja imovine i života. Za naše klijente imamo i poklone dobrodošlice kao i brojne druge sadržaje. Možete nas zapratiti i na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram i TikTok) kako biste uvijek prvi znali što je aktualno i da nas odmah kontaktirate i iskoristite sve pogodnosti.

Ako ugovoriš, a ne koristiš policu dopunskog zdravstvenog, vjerovatno si zdrav.

X
Fixed Image
whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Paolu

whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Paolu