Što pokriva osiguranje od nezgode za vozača i putnike kod automobilske odgovornosti?

frame detail frame detail frame detail frame detail Što pokriva osiguranje od nezgode za vozača i putnike kod automobilske odgovornosti?

Osiguranje od nezgode za vozača i putnike obično pruža dodatnu zaštitu izvan osnovnog osiguranja automobilske odgovornosti (AO).

Evo što obično pokriva:

Ova polica obično pokriva medicinske troškove za vozača i putnike koji su ozlijeđeni u nesreći, uključujući troškove liječenja, bolničke troškove, rehabilitaciju i srodne medicinske usluge.

Osiguranje od nezgode može pružiti naknadu ako vozač ili putnik postanu trajno onesposobljeni zbog nesreće. Ova naknada može biti isplaćena kao jednokratna suma ili kao mjesečna renta.

Ako nesreća završi smrću vozača ili putnika, osiguranje od nezgode obično pruža naknadu obitelji ili nasljednicima.

U nekim slučajevima, osiguranje od nezgode može osigurati dnevnu naknadu za boravak u bolnici tijekom liječenja.

Ako ozljeda prouzroči privremeni gubitak prihoda, osiguranje od nezgode može pružiti naknadu za izgubljeni dohodak dok se vozač ili putnik oporavljaju.

U slučaju smrtnog slučaja, osiguranje od nezgode može pokriti troškove sahrane i sprovoda.

Vrijedno je napomenuti da opseg pokrića može varirati ovisno o vrsti osiguranja od nezgode i osiguravajućem društvu. Pri odabiru ovog dodatnog pokrića, važno je pažljivo proučiti uvjete i odredbe police kako biste bili sigurni da zadovoljava vaše potrebe.

Ako ipak želite uštediti svoje vrijeme, prepustite nama da za vas pronađemo najbolju opciju. Obratite nam se na info@mojeosiguranje.hr

Napomena: naša usluga za vas je u potpunosti besplatna.

Ne kupuj auto, pa ti neće trebati auto osiguranje.

X
Fixed Image
whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani

whats app ikona

Želiš ponudu?
Piši Ani